Fotostyling Malin L och Felicia


            Under dom senaste klädstyling lektionerna har vi jobbat ihop två och två och planerat en fotostyling där vi skulle sminka, klä och styla varandra utifrån ett valfritt tema. Jag (Malin L) jobbade tillsammans med Felicia som är på bilden ovanför. Jag valde att utgå ifrån "den lilla svarta klänningen" som många designer tycker är ett måste i garderoben. Jag satte på henne lösögonfransar och rött läppstift och sedan plattade jag bara håret.

På bilden nedan är bilden som Felicia tog på mig, hon valde att utgå ifrån ett sommar-och vårtema med enkel sminkning och en fläta i håret.

Alla verkar ha tyckt att detta var mycket roligt och förhoppningsvis kommer resten av klassen lägga upp bilder på deras fotostylingar så kika in om ett tag så kanske det har kommit upp fler! :)


Smink

På vår senaste sminklektion var det läppar som stod i fokus!

v.11

tja,
I torsdags så övade vi på klassisk make-up, men vi tog tyvärr inga bilder.

Senare på eftermiddagen började vi med fotostylingen. Vi arbetade två och två med att styla varandra och sedan fotografera varandra. Bilder kommer förhoppningsvis på måndag!

Våga fråga om det är något ni undrar över!


Felicia & Nellie


Sminka efter bild

Idag på smink-lektionen så skulle vi ta med oss en egen bild att sminka efter. Tyvärr kunde vi inte fota alla för batteriet på kameran tog slut.

Kom ihåg att inte tveka om ni vill fråga något! 
/Frida & Emma

Malin, sminkad av EmmaMaja, blir sminkad av FeliciaIsabelle, sminkad av NelliEmma, sminkad av Malin BNelli, sminkad av IsabelleKajsa sminkar Malin LSeinab, sminkad av RawaaFrida, sminkad av Emilie

RSS 2.0