Design

Tjena!

Som ni ser så byter bloggen utseende lite nu och då, men vi ska fixa en snygg design så fort som möjligt! :)

PRAKTIK!

Ja, nu kommer vi inte uppdatera någonting de här 2 närmaste veckorna för vi är ute på praktik :)
Vi är tillbaka v.41 så ni får återkomma då.
Glöm inte att Umeå fashion weekend börjar på onsdagen den veckan också!

Svinrygg

Idag hade vi en sån där riktigt skön dag! började med att vi hade hårstyling i 2,5 timme där vi fick lära oss svinrygg på två olika sätt!:) såg väldigt bra ut när hon gjorde den (vilket ni ser på bilden) men alla lyckades inte lika bra. aja, övning ger färdighet eller vad man nu säger! Sedan efter lunch och en kort mattelektion hade vi klädstyling med Ingela i 2,5 timme där vi hade våran redovisning! Imorgon på morgonen har vi 3 timmars sminklektion vilken är den första sminklektionen då vi faktiskt får sminka. Vi börjar såklart bara med basen men det känns riktigt roligt att få börja nu och dessutom med våra nya borstar ;) Sen eftersom vi har apu nu i två veckor kommer det nog inte bli så många bilder upplagda eller så.







ögonbryns plock :)

Idag skulle vi egentligen haft redovisning på vårt drömspa men eftersom vi fick våra datorer så sent har vi inte hunnit med så mycket som vi borde utan vi ska ta det efter apu:n istället:)
 så idag fick vi istället lära oss att plocka ögonbryn (man får tydligen inte säga noppa) vilket gick ganska bra för dom flesta hoppas jag! Carina förklarade bra hur man skulle mäta upp och vilken teknik man skulle ha och det va rätt intressant för det var betydligt med komplicerat än jag trodde iallafall! aja, inte haft så mycket mer roligt idag så vi skriver mer sen !





Bildbomb

Hej, Victoria här!
Tänkte inte skriva så mycket idag, utan lägger in lite bilder istället.









byyye! :)

nagelvård

som ni kanske märkt är vi inte så duktiga på att lägga upp bilder osv men vi har nyss fått datorerna så vi ska väl försöka bättra oss :)   Idag hade vi vår första "riktiga" make up lektion där vi fick våra ID och make up store borstar + vårat bälte :) resten av lektionen fick vi göra handmassage på varandra och måla varandras naglar. Det var riktigt kul och alla verkar glada över att äntligen komma igång med saker :) nu far vi dock snart iväg på APU i två veckor vilket gör att det dröjer ännu ett tag innan vi kommer igång på riktigt.. sen v.41 hoppas jag att alla kommer komma på umeå fashion weekend där vi även ska jobba ;D aja, det va väl det mesta. ska försöka lägga upp mer bilder och sånt som sagt :)


som ni kanske märkt är vi inte så duktiga på att lägga upp bilder osv men vi har nyss fått datorerna så vi ska väl försöka bättra oss :)   Idag hade vi vår första




resultatet

resultatet :)


Tjenare tjenare!

Jossan här! har fått äran att skriva vårat första inlägg! yeeeyy!
Idag har vi haft hårstyling och gjort volymföning. Riktigt roligt!
Nu sitter jag och väntar på att våran lektion med Ingela ska börja.
Vi har trendspaning vilket innebär att vi ska ta reda på höstens trender inom
kläder, make, hår och spa.
Underbart roligt! 
mer info om det sen, ska dra nu! vi ses! :D 


RSS 2.0