Smink - läppar

På vår senaste sminklektion var det läppar som stod i fokus där vi mestadels använde oss utav läppstift och läppenna!


De flesta använde sig av makeupstores läppstift "china red"

Bilder - Öppet hus













                                                                                                                                            /Felicia




ÖPPET HUS 19/1 18.00-21.00 DRAGONSKOLAN

 

Välkommen på öppet hus på Dragonskolan ikväll den 19/1 18.00-21.00 :) Vi på stylist med spa-programmet kommer att utföra behandlingar/make up/manikyr under kvällen. Ni hittar oss i K6/S6, Kom gärna och kika in!



 

 

Här är en film där vi visar lite snabbt hur man gör en ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

 

 


värt ett eget inlägg?

Det är ofta, och då menar jag ofta, man får höra frågor som t.ex: Är det värt att söka, det är väl jättehöga intagningspoäng?

Följdfråga: Varför skulle det inte vara värt att söka? Det enda som kan hända är ju att du kommer in? Du har andrahands- och tredjehandsval också som du kommer in på ifall det nu skulle hända att du inte kommer in på just stylist med spa. Det sker ju även under att reserver kommer in, så tveka inte utan det är bara att tuta och köra ;)

Bilder från dagens spalektion












Tillbaka från jullovet!

Ja nu är det början på en ny termin och slut på jullovet och jag tror inte jag är ensam om att det hade kunnat vara minst dubbelt så långt till, men det är ju ändå kul att komma tillbaka till klasskompisarna osv :). Den här veckan på Spa:t har vi repeterat frans- och brynfärgning + ansiktsrengöring. Det är ju alltid bra att repetera så man kommer ihåg allt sedan när man slutar i 3:an. På make up-lektionen nu fredag blir det nog manikyr om det blir som det har sagts.        Ha det bra!

/ Frida

RSS 2.0